Je gebruikt een verouderde browser. Upgrade je browser voor een betere ervaring.

Servicedienst

Contact servicedienst:

Telefoon
Tijdens kantooruren: + 31 (0) 70 388 8950
(ma. t/m vrij. 08:30 tot 17:00 uur)

Buiten kantooruren : + 31 (0) 70 311 0365

E-mail: email service

Whatsapp: +31 (0) 6  3935 5470 

 

Service-organisatie:

Kalmeijer Bakkerijmachines heeft een eigen service-organisatie die 7 dagen per week en 24 uur per dag in Nederland en België bereikbaar is. Onze servicedienst voor Nederland en België is aanwezig bij het plaatsen van onze deeglijnen.
Daarna zijn de taken van de servicemonteur gericht op het plegen van onderhoud en het oplossen van eventuele storingen. Gezien het feit dat onze monteurs verspreid wonen, is de aanreistijd zo klein mogelijk, waardoor de duur van eventuele productie-uitval beperkt zal blijven. Uiteraard werkt de Kalmeijer servicedienst bij het plegen van onderhoud en het oplossen van storingen aan bakkerijmachines uitsluitend met originele Kalmeijer onderdelen en weten wij als fabrikant van onze bakkerijmachines altijd de juiste oplossing te bieden.

Service-overeenkomst:

Elke bakker in Nederland of België die bij Kalmeijer bakkerijmachines heeft gekocht heeft de mogelijkheid voor die bakkerijmachines bij ons een servicecontract af te sluiten. Dit contract zelf kost niets. In dit contract spreken de bakker en Kalmeijer af dat de klant Kalmeijer in de gelegenheid zal stellen om 2 x per jaar (of meer indien de klant dit wenst) preventief onderhoud te verrichten. Kalmeijer zal de klant met een servicecontract niet alleen overdag maar ook ’s nachts met raad en daad terzijde staan en dit nog tegen gereduceerd tarief ook! Indien u een nieuwe Kalmeijer bakkerijmachine aanschaft en een servicecontract afsluit dan krijgt u tevens niet één maar twee jaar volledige garantie op voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Over zekerheid gesproken!

Voor gereviseerde machines door Kalmeijer of occasions verkocht door Kalmeijer gelden aangepaste service-voorwaarden.
Indien u een servicecontract wenst dat kunt u contact opnemen met Kalmeijer via email service,
op +31 ( 0)70 388 8950 of met uw rayonvertegenwoordiger.

Interesse in Kalmeijer?

Lijkt het u nou wat om een van onze producten of workshops te testen? Vraag dan via de onderstaande knop een vrijblijvende demo aan en ontdek of wij bij u in de smaak vallen!

Demo aanvragen