Je gebruikt een verouderde browser. Upgrade je browser voor een betere ervaring.

Advies algemeen

Alle vertegenwoordigers/adviseurs bij Kalmeijer zijn bakker van origine. Natuurlijk verkopen zij u graag Kalmeijer machines, maar zij staan u ook graag met raad en daad terzijde, bijvoorbeeld bij de volgende onderwerpen:

Routing en planning

Voor het verkrijgen van een ideale routing en planning in uw bakkerij maken wij graag een indelingstekening . Zo krijgt u een goed beeld hoe de routing met de nieuwe installatie in uw bakkerij zal lopen. Onze vertegenwoordiger/adviseur kan u ook ten aanzien van de planning adviseren.

Rendementsberekeningen

Onze vertegenwoordigers/adviseurs helpen u graag met het maken van een rendementsberekening zodat u uw bank en boekhouder precies kunt voorrekenen niet alleen wat de machine kost maar ook wat hij oplevert.

Recepten

Indien u vragen heeft over receptuur dan adviseren onze vertegenwoordigers/adviseurs u graag.

Broodkwaliteit en broodkeuringen

Mocht u baktechnische vragen hebben over uw broodkwaliteit, dan helpen we u.Onze vertegenwoordigers/adviseurs adviseren u graag hierover. Dit doen zij telefonisch maar eventueel ook ‘s nachts als collega-vakman bij u in de bakkerij. Onze vertegenwoordigers/adviseurs houden desgewenst bij u een gratis indviduele broodkeuring van uw broodproducten en komen met praktische adviezen en tips hoe u uw broodkwaliteit verder kunt verbeteren.

Vragen

Voor al u vragen kunt u telefonisch met ons contact op nemen op +31 (0) 70 388 8950 of door het contactformulier op deze website te gebruiken.op deze website te gebruiken.

Interesse in Kalmeijer?

Lijkt het u nou wat om een van onze producten of workshops te testen? Vraag dan via de onderstaande knop een vrijblijvende demo aan en ontdek of wij bij u in de smaak vallen!

Demo aanvragen