Je gebruikt een verouderde browser. Upgrade je browser voor een betere ervaring.

Contact

Contactgegevens Kalmeijer B.V.

Fruitweg 11-13
2525 KE Den Haag
Nederland / The Netherlands
tel.: +31 (0)70 3888 950
e-mail: info@kalmeijer.com

Door het contactfomulier in te vullen, kunt u aangeven waarover u contact wenst of welke informatie te ontvangen.
Onze servicedienst heeft een eigen service-telefoonnummer, die ook buiten kantooruren bereikbaar is.  Product
  Laatste Kalmeijer krantProductenServiceOverig

   

  Route naar Kalmeijer in Den Haag.

  Vanaf Amsterdam A4 richting Den Haag/Rotterdam
  Bij Den Haag volgt u de A4 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid en Rotterdam. Na het Prins Clausplein (kruising A4 en A12) volgt u de A4 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid en Hoek van Holland. Neem vervolgens op de A4 afslag nr. 11 richting Rijswijk en Delft. Zie verder vanaf afslag.

  Vanaf Utrecht A 12 richting Den Haag
  Bij het Prins Clausplein (kruising A4 en A12)  volgt u de A4 richting Delft, Rijswijk en Rotterdam. Hierna volgt u de A4 richting Rijswijk, Den Haag-Zuid en Hoek van Holland. Neem vervolgens op de A4 afslag nr. 11 richting Rijswijk en Delft.

  vanaf afslag.Vanaf Antwerpen/ Rotterdam (E19/A1) richting Breda en daarna A16 richting Rotterdam.
  Bij Rotterdam eerst de A20 en vervolgens de A13 naar Den Haag. Bij Den Haag afslag nr. 7 naar Den Haag-Zuid en Rijswijk nemen (A4). Bij de 2e verkeerslichten gaat u rechtsaf de A4 op richting Rijswijk en Den Haag-Zuid. Neem vervolgens op de A4 afslag nr. 11 richting Rijswijk en Delft. Zie verder vanaf afslag.

  Vanaf afslag
  Aan het eind van de afslag slaat u rechtsaf richting Rijswijk. Na circa 3 kilometer rechtdoor te zijn gegaan krijgt u een rotonde. Ga ook hier rechtdoor. Bij het volgende verkeerslicht slaat u rechtsaf de Melis Stokelaan op, met de trambaan in het midden. Na het 3e verkeerslicht op deze weg rijdt u over een brug, u zit dan al op de Fruitweg met de trambaan in het midden. Sla vervolgens op de 2e kruising (na circa 800 meter) linksaf (bij de tramhalte) en sla meteen rechtsaf de parallel/ventweg op. Ons bedrijf bevindt zich nu na circa 100 meter aan uw linkerhand.

  Interesse in Kalmeijer?

  Lijkt het u nou wat om een van onze producten of workshops te testen? Vraag dan via de onderstaande knop een vrijblijvende demo aan en ontdek of wij bij u in de smaak vallen!

  Demo aanvragen